ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η G.S.S PRIVATE SECURITY ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 11/11/12 ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΒΑΚΗ 7 ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΚΕΝΖΙ ΚΙΝΓΚ 12. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ GSS PRIVATE SECURITY EINAI OI ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ-ΚΑΜΕΡΕΣ).

Η GSS PRIVATE SECURITY ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ISO (ΣΔΠ 4782/13) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
Η GSS PRIVATE SECURITY EXEI ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ 15ΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ.
Η GSS PRIVATE SECURITY ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΑ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΖΩΗ. ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2381051906
FAX:2381051906

Ε-MAIL:
infogss-security.gr
gss.privatesecgmail.com

ΕΔΡΑ:
ΠΕΡΙΟΧΗ:ΣΚΥΔΡΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΔΑΒΑΚΗ 7

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
ΜΑΚΕΝΖΙ ΚΙΝΓΚ 12, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:
ΜΠΟΦΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ
6984650707